29-03-09

crea kids en DHWat een heerlijke zondag! {wel een uur minder quilten vandaag dames...niet aan denken.}Vanmorgen mijn ouders op bezoek,Ondertussen af en toe een stukje spelden aan de quilts van Noor en Emma,die toch ook al vroeg besmet lijken te worden met het virus.Ze hebben de quilts helemaal zelfstandig gemaakt op de naaimachine,vind het erg knap..hebben veel afgekeken bij mama,zitten er ook altijd met hun neusje bovenop als ik aan het quilten ben..Noor laat even zien hoe ver ze is..
Ik moet alleen even denken hoe ik ze verder kan laten gaan..er moet nog gesandwiched worden en natuurlijk ook doorgequild...Ik heb dit nog nooit op de naaimachien gedaan,en weet dus niet of dat de meisjes gaat lukken,met de hand zelf doen wordt ook een beetje lastig denk ik..bestaan er zulke kleine vingerhoedjes..??

Ook DH had last van creakriebels en zette binnen mum van tijd een wens van mij in elkaar..een mussenflat! Voor jou is de 2e in de maak hoor mams!Ik ga er een mooi plekje voor zoeken..misschien bij de konijnehokken,liggen altijd wel wat strootjes voor een warm mussennest..misschien geef ik hem nog wel een kleurtje,maar vind hem zo ook prachtig.

4 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk, kids die van handwerken houden.
  Is mij nooit gelukt, misschien mijn kleinkind?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mijn oudste 2 dochters zijn niet echt besmet met het quilt-/borduurvirus, dus al mijn hoop ligt nu bij mijn jongste van 2...ze vindt het in ieder geval allemaal heel interessant als ik bezig ben! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk je mussenflat! Laat hem straks aan mijn DH zien dan begrijpt hij het wel(ha ha).

  Groeten van Veronique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoii!
  Even een berichtje voor Noor: Jeetje, wat een mooie quilt! Echt knap gedaan, hoor!

  Manons quiltje is bijna klaar. En dan wil ze ook zo'n grote!

  Groetjes, Bianca en Manon

  BeantwoordenVerwijderen