19-03-09


Nu wil ik jullie toch wel heel graag laten zien waar ik me het allerliefste mee bezig houd..en dat is toch niet de naaimachien! Daar wordt ik over het algemeen heel onrustig en gehaast van..Geef mij maar een quiltnaald en draad!
Ik ben op dit moment bezig met 3 verschillende quilts..vandaag laat ik jullie kennismaken met..mn blauwtjes,zoals hij binnen ons gezin genoemd wordt.
Ik heb hem voor het eerst gezien bij http://martinejannaas.web-log.nl/..{help.ik weet nog niet hoe ik een leuke link moet maken! Hoop het snel te kunnen..}En ben er de volgende dag meteen aan begonnen. Hij is heerlijk eenvoudig om te maken,en ik vind hem zelf bijzonder mooi en tijdloos. Het is wel een enorm groot gevaarte,zeker nu ik hem aan het doorquilten ben{Ik heb hem nu opgevouwen,anders paste hij niet op de foto,maar de afmeting is 2.60 x 2.60}..Opschieten dus,het is nu savonds nog lekker warm,maar binnenkort toch te..hoop ik.

4 opmerkingen:

 1. Hij is prachtig geworden.
  Leuk om hem met heel andere stofjes te zien.
  Ik ga die van mij ook snel sandwichen.
  Hij ligt nu zielig onderop de stapel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Via Martine kwam ik op je blog terecht.Prachtige quilt.Staat ook op mijn verlanglijstje.En ja geef ook mij maar draad en naald.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hei, ook ik kom hier terecht na het kijken op Martines blog! wat is je quilt prachtig! ik ben helemaal niet blauw-minded, maar ik val zo voor deze quilt! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kom ook via Martine maar wat een schoonheid.
  Helemaal mijn ding want ik ben wel helemaal van het blauwe. Heb de gebroken witjes al in huis, het blauw nog niet wat ik heb is nog eerst voor de NI en SBS, hij moet dan ook nog even wachten.Al word dat wel steeds moeilijker....

  BeantwoordenVerwijderen