27-04-09

update haakwerk voor Suzanne


Nou Suzanne..hier is tie dannnnnn!!! Een stukje van mn dekentje voor lieve zwangere collega...Ik vind het echt een heerlijk karweitje..zeker omdat je het overal en altijd even kan doen..in de auto,tijdens het koken,als ik smorgens net wakker ben een stukje in bed terwijl de meisjes nog slapen,tijdens Greys anatomie,meteen een traantje ermee drogen..of heet zoiets verslaving..

1 opmerking:

 1. OOOOOOHHHH, WAT IS IE MOOOOOI!!!!! Echt súperschattig.
  Wat boft jouw collega zeg!!
  Als ik op de foto klik, krijg ik een vergroting. Die heb ik eens aandachtig bestudeerd. Zo te zien is het hetzelfde patroon als waar ik mee bezig ben (was). Alleen worden ze bij mij zo "flubberig". Nummer van haaknaald komt wel overeen met wat op het label van mijn katoen staat dus wat ik verkeerd doe??
  Is jouw garen ook katoen of zit er ook iets synthetisch in?
  Enne.. ja, het is dus écht verslavend hè. Ik sta hier ook tijdens het koken een bloemetje te haken. De bloemetjes zijn mijn favo's, die lukken namelijk wél! Maar, ik blijf gewoon stug doorgaan. Zag laatst in de handwerkwinkel een heel leuk boek "Het haakboek voor coole meiden", daat stonden ook hele leuke dingen in met volgens mij hele duidelijke beschrijvingen. Het kostte bijna niets, toch niet gekocht want: leuk moederdagcadeautje! (mijn dochter was erbij en die snapte de hint volgens mij!!).

  Haak jij de verschillende lapjes ook aan elkaar??

  Als dit dekentje af is volgt er dan één voor je dochters?

  Fijne dag! (als ik zo eens naar buiten kijk is het vandaag ook prima weer voor een haakwerkje!).

  Groetjes en dank je voor je sneak preview (zo noemen ze dat toch?!)

  Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen