07-04-09

bolletjes


Deze morgen met de oppaskindjes even de stad in..en kon mezelf er niet toe zetten de wolwinkel voorbij te lopen...Heeele mooie kleurtjes gekocht .Het is een mengsel van katoen en polyacryl.Heb er meteen maar 2 haaknaalden nr 4 bij gehaald..er verdwijnt hier wel eens wat...of ik vind het dan terug op de kinderkamers,..of in het knutselschuurtje van DH..overal handig voor,zo,n haaknaald!
OP de terugweg langs de boekenwinkel,die buiten een rek had met aanbiedingen,en erbij stond een heel leuk boek over haken!In het boek staan heel veel verschillende steken en patronen met een duidelijke uitleg.Voor 8 euro een erg leuk boek. Meteen meegenomen,en tijdens de lunch al stiekum gesnuffeld! Maar...eerst de rooie quilt...even doorgaan..streng he..

4 opmerkingen:

 1. Gisterenavond is het mij dus ook gelukt! Het probleem bleek de plastic haaknaald te zijn. Vanmiddag ga ik met mijn zoontje naar de stad en laat ik daar nu ook een leuke handwerkwinkel weten! Ga een paar bolletjes garen kopen en ook een nieuwe haaknaald. Het is me gelukt met naald nummer 2 maar dat is toch wel erg klein.

  Fijne dag, groetjes van Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Suzanne!
  heb je ook op you tube gekeken??? hiihihhh..ik denk dat ik in totaal zo,n 50 keer het filmpje opnieuw heb gestart! De kinderen raakten enigzins geirriteerd van de stem van de mevrouw die het voordeed.Maar..heb nu vooral de vierkant volledig onder de knie! Met het rondje heb ik nog niet helemaal in de gaten hoe ik het laatste rondje moet doen,wat de 6 kantjes geeft..moet toch maar op de koffie bij je Maureen..
  groetjes,danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hè, om zo onverwacht tegen een 'mazzeltje' aan te lopen?! Sterkte met 'streng-voor-jezelf-zijn'...ik weet er alles van! *proest*

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hai Danielle,

  Heb de hele avond zitten haken...!!! en nu nog heeeeel even op de computer.
  Ik had oortjes in terwijl ik het filmpje bekeek want ook ik moest heeel vaak weer een stukje terug. Mijn kinderen moesten wel lachen!
  Ook hier gaat het vierkantje goed. Ik ga nu (nou ja, morgen) op zoek naar een goed filmpje van een bloem.
  Je hebt hele mooie kleuren garen gekozen. Ben benieuwd naar foto's van je werk!
  Groetjes, Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen