04-04-09Hoera!!!
Terwijl Noor zat te vingerbreien{ wat een raar woord!}Heb ik even Suzanne,s advies opgevolgt,en gekeken op You tube voor filmpjes van haken!! EN ..daar werd ik heeel veel wijzer van! Prachtig duidelijke filmpjes,met allerlei soorten steken,en ook de rondjes! Kan niet wachten om echt te beginne,heb nu nog alleen maar proefrondjes gemaakt,maar vind toch wel dat ik nu wat leuke kleurtjes verdiend heb!Als je ook wil weten hoe en wat,en je komt er niet uit,toets croching in op you tube,en er komen diverse filmpjes!
Dank je wel Suzanne,voor de supertip,en Maureen...lekkere pot thee,haakwerkje erbij,..11 spelende kindertjes rond ons..moet erg gezellig zijn!

2 opmerkingen:

 1. Oh wat goed dat het je gelukt is! Ik heb ook weer zitten prullen maar mij lukt het dus (nog) niet. Maar ik geef niet op hoor! Inmiddels heb ik een andere haaknaald opgesnord, een échte deze keer. Mijn proefje was met een plastic haaknaald uit het knutselkoffertje van mijn dochter. Ook ga ik het eens proberen met ander garen, wellicht helpt dat ook weer iets. Ik zie dat jij Attic24 bij je lijst met blogs hebt staan. Wów, wat maakt zij een prachtige dingen hè! Mijn streven is dus om ook (ooit!!!) eens zo'n prachtige hexagondeken te haken. Voorlopig nog: Keep on dreaming!

  Groetjes, Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hai,
  Dit ziet er héél goed uit!

  Enne wie weet haken we samen nog eens met de 11 kindertjes bij een bakje thee ;o))

  Dan ook nog een tip van mij...
  Gebruik de haaknaalden van Clover
  http://lasilvia.biedmeer.nl/Webwinkel-Category-62837/Haaknaalden.html
  Deze vind ik echt zo'n stuk beter haken en met minder vingerpijn.

  Liefs,
  Maureen

  BeantwoordenVerwijderen