26-08-2009

pakje!




Vandaag verwend met een pakje! Had kaarten besteld bij Huize pippemuis.De kaarten zijn op zich al een feest,maar het was ook nog eens erg gezellig ingepakt! Wie zal ik eens blij gaan maken met een kaart...

22-08-2009

borduren!!



vanochtend ontving ik het pakje wat ik besteld had bij De Handwerboetiek in Groningen!
Ik was op zoek naar iets creas voor op vakantie,en niet al te groot om mee te nemen.Dit leek me supergeschikt!
Het zijn 5 hartjes van Marjorie Massey.Ik ga ze alle 5 afzonderlijk van elkaar borduren en ze vervolgens laten inlijsten in kleine lijstjes.Ik heb wel gekozen voor de kleur donkerblauw,lijkt me ook erg mooi.

20-08-2009

favo winkel!


vanavond met man en meis naar de stad..en zo als altijd onze meeste aankopen weer gedaan bij onze favouriete winkel..die me vandaag helemaal in jubelstemming bracht door hun nieuwe collectie freubels!!

18-08-2009

relaxxxx.....







Terwijl de mensenmeisjes een dagje strand doen bij opa en oma,zijn de papa en mama een dagje alleen thuis...Nou ja..er blijft genoeg leven rond ons,maar er is alle ruimte en rust om iets voor ons zelf te doen. DH heeft een boek gevonden,en ik heb deze middag hartjes gevuld met lavendel gemaakt voor de meisjes,zodat ze vanavond na een drukke dag ontspannen in slaap vallen.Ik had van het boxkleed van Tink nog veel stof over,en heb het leuk kunnen gebruiken voor de hartjes.
Het haakwerk voor Tink is ook al bijna klaar,ik ben nu nog even bezig met een gekleurde rand,en dan kan het alvast op het babyledikantje.
Het stoere jongens kleed groeit en groeit,is heerlijk ontspannend ,kan je zonder nadenken aan werken.Nog steeds niet duidelijk of ik hem als kadootje doe..of toch maar lekker zelf hou..
De hondenmeisjes genoten van een lekker kauwlapje en Pip,die nu al een echte eend is geworden van alle rust in de schaduw
Onder genot van een grote mok thee en een lekkere appelbol vloog de middag zo voorbij

13-08-2009



Gisteren begonnen aan dit haakwerkje,was eigenlijk doordat mijn collega bevallen was van een heel mooi jongetje.Ik wilde een beetje een stoer dekentje maken,maar weet nog niet of ik het nou eigenlijk geschikt ga vinden voor een klein babietje,en weet ook eigenlijk niet wat de mama van haakwerkjes vind.DUs..ik haak vrolijk verder,en zie vanzelf wel hoe het uiteindelijk gaat worden.Is erg leuk om te doen,niet nadenken ,maar haken! En ,zit in mn laatste nachtje nachtdienst,dus een mooi verzetje om wakker te blijven.Nog een nachtje..en dan vakantie!!!!