18-08-09

relaxxxx.....Terwijl de mensenmeisjes een dagje strand doen bij opa en oma,zijn de papa en mama een dagje alleen thuis...Nou ja..er blijft genoeg leven rond ons,maar er is alle ruimte en rust om iets voor ons zelf te doen. DH heeft een boek gevonden,en ik heb deze middag hartjes gevuld met lavendel gemaakt voor de meisjes,zodat ze vanavond na een drukke dag ontspannen in slaap vallen.Ik had van het boxkleed van Tink nog veel stof over,en heb het leuk kunnen gebruiken voor de hartjes.
Het haakwerk voor Tink is ook al bijna klaar,ik ben nu nog even bezig met een gekleurde rand,en dan kan het alvast op het babyledikantje.
Het stoere jongens kleed groeit en groeit,is heerlijk ontspannend ,kan je zonder nadenken aan werken.Nog steeds niet duidelijk of ik hem als kadootje doe..of toch maar lekker zelf hou..
De hondenmeisjes genoten van een lekker kauwlapje en Pip,die nu al een echte eend is geworden van alle rust in de schaduw
Onder genot van een grote mok thee en een lekkere appelbol vloog de middag zo voorbij

7 opmerkingen:

 1. Via, via... je kent dat wel, kwam ik hier terecht en ohhhh, wat een leuke blog is dit! Vele diertjes, schatten van kindjes, creativiteit alom en lekker leesbaar... een blog om te volgen dus! Die hangoren, wat zijn die prachtig zeg en hoe lief om te zien dat poes er enkel maar naar kijkt. De kinderen zullen wel genieten met zoveel beestjes rond hen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahahaaa..tja..de kindjes weten niet beter...moet wel stiekum eens lachen ,als een gezinnejte met hun nieuwe aanwinst,meestal een franse hangoor de deur uitgaat,en voor de kinderen een kadootje meeneemt omdat de kinderen wel verdrietig zullen zijn nu het babiekonijntje verhuist naar een nieuw adres...hiihihhhh...niet dus..
  maar..ik ben me er van bewust dat ik een bijzonder fijn leven leidt! De leukste baan,de liefste kindjes en mannetje,en ik kan alles doen wat ik fijn vind te doen! is goed om daar regelmatig even bij stil te staan!!
  liefs,danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke hartjes hoor ,en je haakwerk ook al super.
  De tasjesruil is zoals je schreef,een tasje maken ,enkel spulletjes instoppen en naar iemand anders sturen waarvan je het adres krijgt.Ook zin?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je haakwerk wordt heel erg leuk. Kan me voorstellen dat je hem zelf wilt houden. Ik heb twee nieuwe haakprojecten opgezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo, ik kwam op je blog terecht via Katrien.
  Wat een leuke harten maak jij en je haakwerk is ook prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beautiful afaghan! I'm a new crocheter and love granny squares!

  BeantwoordenVerwijderen