22-08-10

waar ben ik toch allemaal mee bezig!?
De hartjes die ik vorig jaar gestart ben te borduren, hangen met zn 3 en al een tijdje aan de muur, nummer 4 is voor de helft af,en moet toch echt snel aan de muur! Het lege lijstje hangt er maar zielig bij!

Maar.. ben eerst begonnen met een andere dappere klus! Mn blauwtjesquilt afmaken,een flinke jongen voor op ons 2 persoonsbed, en moet zeggen.. nu ik er gewoon aan begonnen ben, gaat het eigenlijk heel snel! Jammer zeg.. hij had vorige winter al op ons bed kunnen liggen! Maar..dat gaat er deze winter toch echt wel van komen!Ik gebruik om rechte lijnen te krijgen dit chinese/ tape,super in gebruik! Het blijft namelijk steeds goed plakken en je kan het daarom op grote stukken steeds hergebruiken.

Nu ik wat meer tijd krijg,omdat ik mn opleiding zo goed als afgerond heb, komt er heeeerlijk tijd aan voor meer ontspanning!

1 opmerking:

 1. Beste Jip,
  Ik ben helemaal weg van je hartjes.
  Kun je mij mischien laten weten waar je de patronen vandaan hebt of dat je mij van een kopie kunt voorzien, waarbij de kosten uiteraard voor mijn rekening zijn. En graag wil ik dan ook weten op welke stof je geborduurd hebt en het formaat van de hartjes.Ik zou het erg waarderen als je mij dat wil laten weten.
  Bij voorbaat in ieder geval bedankt.
  Met vriendelijke groet, Edmee de Koning.
  Graag je reactie naar nedekoning@quicknet.nl

  BeantwoordenVerwijderen