04-11-09

sokken breien!


Op de handwerkbeurs opnieuw toch geprikkeld bij de kraaampjes wol..en het mo9est er nu toch echt eens van komen hoor,als goeie moeder moet ik toch wel eens leren sokken breien! Ik heb wol gekocht en 5 hele kleien breinaaldjes,het lijken een beetje sateprikkers. ik heb ook nog een rondbreinaaldje gekocht,mar kreeg het advies om te beginnen met de 5 kleintjes.Wat info opgezocht op internet,en gewoon begonnen! Nu moet ik me wel een beetje verder gaan verdiepen in de informatie,want ik ben gekomen op het punt om de hiel te gaan breien..lijkt me nig niet zo eenvoudig,maar wie weet,,geeft ook deze keer you tube alle hulp!!

4 opmerkingen:

 1. Mooi garen heb je gekocht!Ik ben sinds mei fanatiek met sokken breien bezig (7 paar)en had heel veel aan het patroon van de standaardsok van Wolhalla.nl

  Groeten van Veronique.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk veronique! ik heb inderdaad ook op hun site gekeken..moet even een rustig momente vinden om het even goed te kunnen lezen hoe en wat...ben ondertussen maar alvast begonnen aan de andere kous!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap dat je dat kan , ik kreeg altijd twee verschillende maten sokken.
  Mooie wol heb je.
  groetjes
  trudette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke wol zeg, ben je er al uit hoe de hiel moet? Anders kan ik je wel "helpen"... ziet er goed uit voor een eerste sok, die van mij zag er wel anders uit :)

  BeantwoordenVerwijderen