25-09-09

stoffenmarkt..


Vanmiddag voor het boodschappen doen,nog even snel naar de stad,katoen halen voor mn hexagonnen! Want de bolletjes katoen gaan er rap doorheen! Heb er nog heel wat te gaan voordat hij de grootte heeft bereikt die ik wil.Maar dat is geen straf.
Op weg naar de wolwinkel kom ik langs de bedlinnenzaak,met een heel mooie etalage vol PIP spulletjes! Ik heb er een heel mooi dekbed overtrek gekocht met een bijpassend hoeslaken vol roosjes! Een heel mooi kado voor Nienes 13e verjaardag!! ZE is er dan ook erg blij mee,en hangt nu lekker fris aan de waslijn.
In de wolwinkel hoor ik klanten over..DE STOFFENMARKT!!! Verdorie..helemaal niet gelezen of gehoord ,dat die vandaag zou plaatsvinden! Had er zeker een ochtendje met mams naartoe gewild! Nu moet ik mezelf in 10 minuutjes tevreden stellen,en kies in korte tijd voor 7 stofjes..5 euro per meter,en mooie quitlstoffen! Een mooie begin voor de quilt die ik als nieuw project in mn gedachten heb..wel met heel andere stoffen die ik normaal gebruik,meestal gebruik ik fellere,heldere kleuren.maar,leuk om deze keer iets heel adners te doen..Enne..DH gaat een mooi rekje voor me maken,met dank voor deduidelijke fotos van Martine![http://martinejannaas.web-log.nl/ }

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke stofjes heb je aangekocht

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hexagonnen verslávend??? Hoe kom je erbij...hihi! Ook ik haak en haak maar door.

  Mijn dochter is ook helemaal weg van Pip, ikzelf trouwens ook. Wat een vrolijke kleurtjes. Ben heel benieuwd naar je nieuwe quilt.
  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt hele leuke stofjes gekocht. Ben benieuwd naar het resultaat. Succes.

  BeantwoordenVerwijderen