21-06-09

nog meer voor Tink..


Ik ben al een tijdje bezig met de blokjes voor een dekentje voor Tink te haken. Leuk om te doen,al is het een stuk fijner van draad dan de hexagonnen.Het is de bedoeling de 4-kantjes als een soort haakquilt in elkaar te zetten. Ik wil graag blokjes maken van 4 4-kantjes,en er eigenlijk een soort roze banen tussen haken...weet alleen niet hoe!!! Help..!!!???

5 opmerkingen:

 1. hallo, via supergoof kom ik op je weblog, ziet er allemaal leuk uit en vanavond ga ik eens even lekker bij je lezen. ik heb een linkje voor je en ga proberen die hier neer te zetten als het niet lukt dan mail ik je. het gaat over de haak vierkantjes, kijk er maar eens naar misschien kom je op een goed idee.
  http://attic24.typepad.com/weblog/2009/06/in-love.html
  groetjes wilma nooij

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahahaaaa!
  Heel erg goed van je Wilma!!!
  Ik zal je morgen mn resultaat laten zien!!! Ik kreeg namelijk ook opeens zondagavond het lumineuze idee om even bij Attic te kijken..had daar natuurlijk ook al de nodige hexagonverslaving opgelopen! En..Heb een rand rond de 4 vierkantjes gehaakt ,in hetzelfde patroon als de vierkantjes zelf.Alleen dan in roze! Het wordt erg,erg leuk,al zeg ik het zelf! Ik laat het je later deze week even zien.
  heel erg bedankt in ieder geval voor je meedenken!!
  groetjes,danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zeg gehaakt patchwork!! Ziet er echt heel gezellig uit!!
  :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de kleurencombinatie echt heel mooi.
  Ik dacht ook meteen aan Attic24 :)
  succes met de roze banen.

  BeantwoordenVerwijderen